Evenementen

Massage op een bijzondere locatie

Oh, wat houd ik toch van feestjes! Van plezier maken en het vieren van het leven. Op beurzen, bedrijfsevenementen, bruiloften en feesten is een massage voor jou én voor mij de kers op de taart.

Een massage is een cadeautje
Via een massage geef je je gasten of (potentiële) klanten een moment van oprechte aandacht. Je verwent ze. Je laat zien dat je het belangrijk vindt dat iedereen zich goed voelt. En geloof me, dat zal iedereen waarderen!

Ik heb maar weinig ruimte nodig
Voor een nek- en schoudermassage op de massagestoel heb ik maar een paar vierkante meter nodig. Hetzelfde geldt voor hand- en voetmassages. Maar ik kan natuurlijk ook mijn massagetafel meenemen. Dan richt ik een complete relaxruimte voor je in.

Team van masseurs
Bij grotere feesten en evenementen kom ik samen met mijn favoriete masseurs. We maken er met elkaar een feestje van.

Nieuwsgierig geworden?
Laten we samen nadenken over de invulling van je event. Omdat ik al op veel bijzondere locaties heb gewerkt, kan ik je precies vertellen wat wél en wat níet werkt. Samen komen we tot een creatieve invulling die je gast nog lang na zal blijven. Bel me op 06 177 345 70.

Stoelmassage doet wonderen

Hoe zou je het vinden? Een kwartiertje helemaal voor jou alleen. Geen collega’s, geen werkdruk, alleen jij en ik. Een kort moment van ontspanning. Een ontsnapping!

Ik laat je weer voelen

Aandacht is het grootste geschenk dat ik je kan geven.

Mijn massages zijn kleine momenten waarin je uit je hoofd en terugkomt in je lijf.