Bedrijfsmassage

Stoelmassage doet wonderen

Mijn bedrijfsmassages zijn meer dan ‘zomaar’ massages. Ik combineer mijn drie vakgebieden:

Stoelmassages in jouw organisatie vormen een waardevolle aanvulling op het vitaliteitsprogramma voor medewerkers. Deze massages bieden een efficiënte manier om stress te verminderen, spanning te verlichten en het algehele welzijn en de productiviteit te bevorderen, zonder dat medewerkers langdurig weg zijn van hun werkplek.

Voordelen

De proef op de som?
Bel me op 06 177 345 70 of stuur een mail naar daphne@massageoplocatie.nl

Ik laat je weer voelen

Aandacht is het grootste geschenk dat ik je kan geven.

Mijn massages zijn kleine momenten waarin je uit je hoofd en terugkomt in je lijf.

Massage op een bijzondere locatie

Oh, wat houd ik toch van feestjes! Van plezier maken en het vieren van het leven. Op beurzen, bedrijfsevenementen, bruiloften en partijen is een massage voor jou én voor mij de kers op de taart.