Ik ben Daphne

Zorg goed voor jezelf

Massages zijn kleine momenten waarin het even alleen maar draait om jouw gevoel. Rustpunten waarin er volledige aandacht is voor jou en je lijf. Ik masseer de spanning uit je schouders, maar heb als bijna afgestudeerd klinisch psycholoog ook aandacht voor je innerlijke gevoel. Vanuit mijn basis als haptonoom help ik je je gevoelens (innerlijk en fysiek) aan elkaar te verbinden…

Ik laat je weer voelen

Ik ben ervan overtuigd dat ‘aandacht’ het grootste geschenk is dat je een ander kunt geven. Laten we samen even stilstaan en nadenken over de vraag ‘hoe voel je je nu echt?’

Een bijzondere combinatie van drie disciplines

Mijn bedrijfsmassages zijn meer dan ‘zomaar’ massages. Ze combineren het goede van drie disciplines:

  • Massage: Je lichaam wordt weer soepel en ontspannen, na afloop voel je je vitaal en verfrist.
  • Gezondheidspsychologie: Last van werkstress of problemen met collega’s? Ik breng je in een andere mindset, zodat je opgelucht weer de werkvloer op kunt.
  • Haptonomie: Ik leer je hoe zelf je klachten kunt verminderen, door samen met jou naar je werkpatronen te kijken. Van zithouding tot de manier waarop jij met werkdruk omgaat.

ill-foto-01